Kokkedal Golfklub: Golf i naturskønne Nordsjælland

Besøg skønne Kokkedal Golfklub i Nordsjælland, der snor sig rundt på Kokkedal Slot Copenhagen

Kokkedal Golfklub, beliggende i det naturskønne Nordsjælland, er en sand perle for golfspillere. Med en historie, der strækker sig tilbage til 1971, har klubben udviklet sig til et anerkendt 18 hullers golfanlæg, der byder på ægte udfordringer og oplevelser for spillere på alle niveauer.

Golfbanen, der er en parkbane i let kuperet terræn med varieret beplantning, snor sig rundt om det imponerende Kokkedal Slot Copenhagen. Dette giver dig en sjælden mulighed for at kombinere en dag på greenen med en overnatning i luksuriøse omgivelser. Med 6327 meter fra tee 63 og fire andre teesteder, er golfbanen designet til at udfordre selv de mest erfarne golfspillere, mens den stadig er tilgængelig for nybegyndere.

Kokkedal Golfklub har gennem årene været vært for flere prestigefyldte turneringer, hvilket vidner om golfbanens kvalitet og golfklubbens engagement i sporten. Klubben har også en rullende renovering i gang, i samarbejde med den anerkendte amerikanske banearkitekt Ron Kirby, som sikrer, at faciliteterne altid er i topklasse.

Overnatning på Kokkedal Slot Copenhagen er en oplevelse i sig selv. Med værelser og suiter, der byder på udsigt til enten slotshaven eller golfbanen, er der lagt op til en overnatning, hvor man kan drømme sig tilbage til en svunden tid. Slottets værelser er indrettet med respekt for historien, men med alle moderne bekvemmeligheder, såsom kvalitetslinned, kabel-tv og gratis internet.

Efter en dag på golfbanen kan du nyde slottets faciliteter, herunder spa og restaurant, hvor du kan slappe af og lade op til næste dags spil. Kokkedal Slot Copenhagen er ikke blot et hotel, men et sted, hvor du kan leve i nuet og nyde livets gode sider.

Kokkedal Golfklub og Kokkedal Slot Copenhagen tilbyder en unik kombination af sport og luksus, som er svær at finde andre steder. Det er det perfekte getaway for dig, der ønsker at forkæle dig selv med en oplevelse ud over det sædvanlige. Med sin beliggenhed tæt på Øresund og omgivet af skov og natur, er Kokkedal Golfklub et ideelt sted for dig, der søger en golfferie med ro, skønhed og historisk flair.

Book din golftur til Kokkedal Golfklub