Bedinge Golfklubb - Bo og spil golf i Syden

NordicGolfers.com ambassdør Jens Anker Tvedebrink har været i det sydlige Sverige, hvor han besøgte Bedinge Golfklubb

Blot en times kørsel fra Øresundsbroen mellem Trelleborg og Ystad finder man Sveriges sydligste golfbane, hvor der nu er muligheder for at bo på tæt ved golfbanen, da der er opført en ny vinkelbygning med 10 lejligheder, i hver ende er der locker room til bags og vogne. Ved overnatning indtages morgenmaden i golfklubbens restaurant, men man skal være opmærksom på, at de fleste svenske golfklubbers restauranter lukker ved 17-tiden.

Ønsker man at spise til aften, er der dog gode muligheder i nabolaget, hvor f. eks. Pizzeria Beddinge og Restaurant Granhyddan med thaimad ligger i kort gåafstand, så man også kan nyde en øl eller vin til maden uden at skulle køre - promillegrænsen i Sverige er på 0,2!

Golfbanen er rimelig flad at gå, men vinden kan have indflydelse på spillet. Der er gratis baneguide, som man bør bruge, da ikke alle bunkers er synlige fra fairway. Hele 8 huller har Out of Bounds og lige så mange golfhuller har en form for dogleg.

Bedinge Golfklubb blev dannet allerede i 1931. Her begyndte man at spille golf på heden mellem havet og fyrreskoven, hvor den traditionelle midsommerfejring i Beddingestrand stadig finder sted. Der findes mange sommerhuse og forretninger i området. Stranden med en fin lang badebro når man ca. 500 m fra klubhuset.

Tag kontakt til NordicGolfers.com for at få et godt tilbud på overnatning med greenfee. Greenfee uden overnatning er Skr. 600,-.

Læs mere om Bedinge Golfklubb