Bjergtagende golf på Hotel Barcelona Golf Resort & Spa

Spil golf med den mest fantastiske udsigt til Montserrat-bjergene i Catalonien under dit ophold på Hotel Barcelona Golf Resort & Spa

Når det kommer til golf, er Skandinavien hjemsted for nogle af verdens mest passionerede golfere. Men selv de mest dedikerede golfentusiaster har brug for at udvide deres horisonter og opleve nye udfordringer. Hotel Barcelona Golf Resort & Spa, som kan bookes via NordicGolfers.com, tilbyder netop dette - en unik mulighed for at kombinere spillet med afslapning i hjertet af Catalonien.

Golfresortet er beliggende i maleriske Catalonien, kun en kort køretur fra den pulserende metropol Barcelona, hvilket giver golfspillere mulighed for at nyde både fredelige runder golf og byens kulturelle tilbud.

Med en 18 hullers mesterskabsbane designet af den berømte banearkitekt og tidligere professionelle golfspiller José María Olazábal, lover Hotel Barcelona Golf Resort & Spa en udfordrende og mindeværdig oplevelse. Golfbanens layout er skabt med tanke på både nybegyndere og erfarne spillere, hvilket sikrer, at alle kan finde glæde og udfordring i spillet.

Efter en dag på golfbanen kan du slappe af i hotellets spa, som tilbyder et bredt udvalg af behandlinger. Der er også en opvarmet indendørs pool, fitnesscenter og flere restauranter, der serverer udsøgte lokale og internationale retter.

At vælge Hotel Barcelona Golf Resort & Spa for din næste golfrejse er en investering i en oplevelse, der kombinerer sport, kultur og afslapning. Det er en chance for at skabe minder, der varer ved langt udover de 18 huller. Book dit ophold i dag og oplev det bedste af begge verdener.

Anmeldelse af Hotel Barcelona Golf Resort & Spa

Magnus, booking manager hos NordicGolfers.com, har netop besøgt Hotel Barcelona Golf Resort & Spa. Læs hans anmeldelse her:

"Jeg var fornyligt en forlænget weekend på Hotel Barcelona Golf Resort & Spa, og det får mine varmeste anbefalinger. Det ligger i et super hyggeligt område, hvor der er mange lækre restuaranter og smuk natur. Golfresortet er skønt, og byder på dejlige værelser med udsigt til bjergene."

"Golfbanen var en oplevelse, og der var en stor variation og mange smukke golfhuller. Den skal klart opleves og bliver endnu bedre anden gang du spiller den!"

"Jeg anbefaler at du helt bestemt besøger dette golfresort på din næste golfrejse! - Her får du virkeligt noget for pengene."

Book dit golfophold her