Gran Canaria: En golfers paradis

Når vinteren rammer Danmark er Gran Canaria et yndet rejsemål for mange danske golfere

Gran Canaria, en af de smukke Kanariske Øer, er kendt for sine fantastiske golfbaner, der tiltrækker golfentusiaster fra hele verden. Øens milde klima året rundt gør det til et ideelt sted for golf, uanset om du er en erfaren spiller eller en nybegynder. Her er en oversigt over nogle af de bedste golfbaner på Gran Canaria og andre aktiviteter, du kan nyde på øen.

De bedste golfbaner på Gran Canaria

Anfi Golf by Lopesan er en af de mest populære golfbaner på øen. Denne 18 hullers golfbane er designet af den berømte banearkitekt Robert von Hagge og byder på spektakulære udsigter over Atlanterhavet og de omkringliggende bjerge. Golfbanen er kendt for sine udfordrende huller og velplejede greens.

Beliggende tæt på de berømte Maspalomas-klitter, tilbyder Maspalomas Golf en unik oplevelse med sine brede fairways og flade terræn. Denne 18 hullers golfbane er ideel for golfere på alle niveauer og har faciliteter som driving range, putting green og en golfskole.

Meloneras Golf by Lopesan er en anden fremragende golfbane, der ligger langs Gran Canarias sydkyst. Denne 18 hullers golfbane byder på en fantastisk udsigt over havet og er kendt for sine udfordrende huller og fremragende faciliteter, herunder en driving range og en golfskole.

Salobre Golf Resort tilbyder to 18 hullers golfbaner, kendt som The Old Course og The New Course. Begge golfbaner er designet til at udfordre golfere på alle niveauer og byder på smukke landskaber med udsigt over bjergene og havet. Golfresortet har også luksuriøse faciliteter som spa, restauranter og en golfskole.

Gran Canaria er hjemsted for Spaniens ældste golfklub, Real Club de Golf de Las Palmas, der blev inviet i 1891. Den 18 hullers golfbane ligger på kanten af en gammel vulkan, der viser Gran Canarias vulkanske oprindelse og byder på smuk udsigt til havet over spektakulære, dybe kløfter.

Andre aktiviteter på Gran Canaria

Når du ikke spiller golf, er der masser af andre aktiviteter at nyde på Gran Canaria. Øen er kendt for sine smukke strande, hvor du kan slappe af og nyde solen. Playa de Maspalomas og Playa del Inglés er to af de mest populære strande, der tilbyder alt fra vandsport til afslappende strandbarer.

For dig, der elsker naturen, er en vandretur i Nublo Rural Park et must. Her kan du opleve øens unikke landskaber, herunder den ikoniske Roque Nublo, en stor vulkansk klippeformation. Derudover kan du besøge Palmitos Park, en zoologisk have og botanisk have, der er hjemsted for en bred vifte af dyrearter og eksotiske planter.

Gran Canaria byder også på kulturelle oplevelser. Besøg Columbus House i Las Palmas for at lære mere om øens historie og dens forbindelse til Christopher Columbus. Øens hovedstad, Las Palmas, er også kendt for sin charmerende gamle bydel, Vegueta, hvor du kan udforske smalle gader, historiske bygninger og hyggelige caféer.

Få tilbud på din golfrejse til Gran Canaria