NordicGolfers.com oplever en bølge af interesse for sydlige destinationer

Interessen for golfrejser sydpå er steget markant grundet det våde sommervejr

Det danske golfrejsebureau, NordicGolfers.com, har registreret en markant stigning i antallet af forespørgsler på golfrejser til varmere himmelstrøg, herunder Spanien og Portugal, i de sommermånederne. Denne tendens skyldes den våde danske sommer, som har fået golfentusiaster til at drømme sig væk til de solbeskinnede fairways i Sydeuropa.

"Vi har set en overvældende interesse for vores sydlige golfpakker," siger Jess Krelskov, Partner i NordicGolfers.com, "med mere end en fordobling af forespørgsler sammenlignet med sidste år. Det er tydeligt, at det danske regnvejr har været en drivkraft for denne efterspørgsel."

NordicGolfers.com tilbyder skræddersyede golfrejser, der kombinerer de bedste golfbaner med lækker indkvartering, og bureauet er kendt for sin ekspertise i at skabe uforglemmelige golfoplevelser. Med en bred vifte af destinationer, fra de solbeskinnede kyster i Algarve til de frodige fairways i Andalusien, er NordicGolfers.com dedikeret til at opfylde enhver golfspillers drøm.

"Vores mission er at give golfspillere den bedste oplevelse, uanset vejret hjemme," fortsætter Jess Krelskov. "Og med vores personlige tilgang og omhyggelige planlægning sikrer vi, at hver rejse er skræddersyet til vores kunders ønsker og behov."

For yderligere information eller for at booke din næste golfrejse, besøg NordicGolfers.com eller kontakt vores kundeservice.

Om NordicGolfers.com

NordicGolfers.com er den førende udbyder af golfrejser i Danmark, som tilbyder unikke og skræddersyede golfoplevelser over hele verden. Med en passion for spillet og en dyb forståelse for hvad der skaber en perfekt golfrejse, er NordicGolfers.com det foretrukne valg for golfspillere, der søger kvalitet og service.

Få tilbud på din golfrejse