Spil golf i Sverige – det har aldrig været nemmere

En kort køretur til vores svenske nabo åbner et hav af muligheder for golfoplevelser i verdensklasse. Det har aldrig været mere attraktivt at spille golf på de idylliske skånske golfbaner, lige på den anden side af Øresund.

Skønne Sverige byder på nogle helt fantastiske golfbaner. Et stenkast fra København, lige på den anden side af Øresund, ligger Skåne. Et område der byder på hvide sandstrande, smuk natur og ikke mindst helt fantastisk golf. Der venter mere end 70 skånske golfbaner, og hvis du endnu ikke har været på golftur til Sverige, er det bare med at komme afsted.

Så om turen går til Malmø, Helsingborg eller en tredje by, er NordicGolfers.com klar til at guide dig, for at sikre, at du får booket den rigtige golfpakke og får oplevet de svenske golfbaner.

Hos NordicGolfers.com forstår vi godt hvorfor Sverige er en populær golfdestination, derfor vil vi gerne introducere dig til nogle af de golfoplevelser, du finder lige på den anden side af Øresund.

Barsebäck Resort

Man kan ikke sige golf i Sverige, uden at nævne Barsebäck Resort. Her kan du opleve nogle af de bedste skovbaner i hele Norden, og det er uden tvivl en oplevelse, du ikke vil være foruden. Især deres bane, Ocean Course, som er blandt de 10 bedste golfbaner i Sverige, er en golfoplevelse, du sent vil glemme. Hotellet, der ligger mellem skov og hav, blev bygget til Solheim Cup i 2003. Barsebäck er golf, der lever op til standarten som vært for internationale golfevents fra øverste hylde.

En golftur til Barsebäck Resort giver dig mulighed for at tage på eventyr mellem de kobberfarvede fyrretræer på Ocean Course, der har været vært for hele 13 European Tour-events. Ocean Course, som navnet antyder, har golfhuller lige ud til vandet, hvilken er med til at gøre golfbanen udfordrende for golfere på alle niveauer. Derudover kan du prøve kræfter med den udfordrende Pine Course, hvor du spiller blandt vindblæste fyrretræer i den smukke svenske natur.

Kan du ikke få nok af golf, har du mulighed for at spille Ace Course. Denne korthulsbane med udsigt over Øresund, er det perfekte alternativ, hvis du ønsker en kortere golfrunde. Barsebäck Resort har det hele, derfor kan du også prøve kræfter med deres indendørs Trackman,og du har mulighed for golfundervisning.

Det skønne hotel med skandinavisk indretning er til for at du kan nyde dit ophold og spille en masse fantastisk golf. Du kan nyde dine måltider i Barsebäck Resorts bistro, hvor dygtige kokke står klar til at give en udsøgt smagsoplevelse morgen, middag og aften. Hos NordicGolfers.com sidder vi klar til at hjælpe dig med at booke en golfoplevelse udover det sædvanlige.

Book din golftur til Barsebäck Resort

PGA Sweden National

PGA National Sweden er et golfresort i Bára, cirka 10 km øst for Malmö og omkring 40 km øst for København. Resortet består af to 18 hullers golfbaner, en 9 hullers par-3 bane samt hotel, restaurant og en proshop. Anlægget blev skabt for at kunne arrangere de største internationale turneringer og med et ønske om at skabe en unik atmosfære i samspil med de skønne golfbaner.

De to skønne golfbaner er helt sikkert et besøg værd, golfbanen Links Course er inspireret af den skotske links-stil med mange potbunkere og bølgede greens. Deres anden golfbane, Lakes Course, er en åben bane med vand i spil på mange huller samt hele 74 bunkere fordelt over de 18 huller. Resortet byder også på en 9 hullers golfbane og et af Europas bedste træningsanlæg, hvor du finder alt, hvad du skal bruge til at forbedre dit golfspil.

Du har mulighed for at overnatte på den øverste etage i klubhuset. Her får du efter en skøn dag med golf mulighed for at nyde udsigten ud til de smukke golfbaner. Dagens måltider kan du nyde i deres hyggelige restaurant, hvor personalet står klar til at imødekomme dine behov, om du ønsker at nyde dit måltid før eller efter din golfrunde. Du har mulighed for at prøve kræfter med to svenske golfbaner af høj kvalitet, og hos NordicGolfers.com sidder vores team klar til at hjælpe dig med din golftur til PGA Sweden National.

Book et golfophold på PGA Sweden National

Lydinge Resort

Lydinge Resort er et af Skånes mest populære golfresorts og er skabt for at give en fantastisk golfoplevelse for både professionelle og amatører. Blot 10 kilometer uden for Helsingborg, finder du et skønt familieejet golfresort med mulighed for en unik oplevelse i det svenske.

Golfbanen er let kuperet og åben, som betyder at vinden ofte kommer i spil. Knivskarpe greens gør golfbanen til noget alle golfspillere vil finde glæde ved at opleve. Derudover kan du også træne dit golfspil på Lydinge Golf Academy, hvor et golfstudie, øvegreens og træningsbunkers danner rammer for at træne dit spil før du begiver dig ud på golfbanen.

Lydinge Resort tilbyder udover golf, aktiviteter såsom padeltennis, fiskeri, vandring, cykling, mountainbike og fitness. En dag med golf og andre aktiviteter kan afsluttes i deres relax-område, inden Lydinge Krog er vært for førsteklasses måltider i vidunderlige omgivelser.

En golftur til Lydinge Resort, er oplagt til dig der vil opleve naturen og de svenske friluftsaktiviteter, uden at gå på kompromis med kvaliteten af golf. Vi hos NordicGolfers.com sidder klar til at guide dig, og vi er sikre på, at ingen vil fortryde en golftur til Lydinge Resort med NordicGolfers.com.

Book Lydinge Resort

Skyrup Golf & Hotell

Skyrup Golf & Hotell er et golfresort i det nordlige Skåne, tæt på Hässleholm, ca. 1 times kørsel fra Øresundsbroen og 45 minutter fra Helsingborg. Resortet har en af Skånes smukkeste golfbaner, som ligger ved siden af den skønne sø, Finjasjön. Hvis din næste golftur går til Skyrup Golf & Hotell, får du en unik mulighed for at bo på et skønt hotel, blot 50 meter fra 1. tee.

Første gang du spiller golfbanen på Skyrup Golf & Hotell, vil du forstå hvorfor golfbanen hvert år spilles af mere end 25.000 gæster. En enestående golfbane fra 1978, som er en blanding af en skov- og parkbane. Der er garanti for knivskarpe greens og med golfhuller, der løber langs Finjasjön, kan golfbanen give store udfordringer for selv den bedste golfspiller.

Du har med en golftur til Skyrup Golf & Hotell forskellige overnatningsmuligheder. Hotellet på Skyrup Golf & Hotell med adgang til faciliteter som lounge, bar, restaurant og proshop. Rejser I flere sammen kan I med fordel bo i en af Skyrup Golf & Hotells lodges, med plads til 4 personer. Sidst men ikke mindst, har du mulighed for at leje et hus, lige bagved 18. green. Her kan du komme hurtigt hjem i seng efter en dårlig runde, eller som vi her hos NordicGolfers.com anbefaler - nyde hyggen i et hus med det hele med plads til 12 personer.

Book din golftur til Skyrup Golf & Hotell

Elisefarm Golf Club

Blot 40 kilometer fra Malmø ligger altid skønne Elisefarm Golf Club, hvor du kan opleve en prisbelønnet golfbane i et fantastisk fredfyldt miljø. På en rejse gennem det smukke naturlandskab, side om side med idylliske skånske bondegårde, spiller du en golfbane med international anerkendelse. En golftur til Elisefarm Golf Club er for dig, der vil nyde den svenske natur på en golfbane med greens af USGA-standarder.

Golfbanen på Elisefarm Golf Club kan spilles året rundt, og med huller, der bugter sig langs stengærder med strategiske vandhazarder, kan golfbanen udfordre og nydes af alle uanset niveau og erfaring. Hos Elisefarm Golf Club oplever du som gæst en hjemlig stemning i deres personligt indrettede værelser med rustik karakter.

Elisefarm Golf Club byder på meget mere end golf. Du kan nyde skøn mad med lokale råvarer efter sæsonen. Smagen og enkeltheden er i fokus, og med køkkenpersonalets erfaring og talent er der garanti for kvalitet og gastronomiske oplevelser i særklassen. Og hvilken bedre måde at afslutte dagen på, end deres skønne spaområde med inden- og udendørs faciliteter i et fredfyldt miljø. NordicGolfers.com er klar til at hjælpe dig. Et ophold på Elisefarm Golf Club vil du ikke fortryde.

Book et golfophold på Elisefarm Golf Club