Dom Pedro Golf Vilamoura fornyer den ikoniske Old Course

Vinneren av Årets Portugisiske Golf Resort 2024 ved IAGTO Awards gjennomgår en større renovering av Old Course

Dom Pedro Golf Vilamoura, nylig kåret til årets portugisiske golfresort 2024 ved IAGTO Awards, gjennomgår en omfattende renovering av den ikoniske Old Course for å sementere sin plass blant de beste golfbanene i Europa.

Den nest eldste golfbanen i Algarve, Portugal, har gjennomgått en rekke grunnleggende og bærekraftige oppdateringer de siste månedene, med et nytt, toppmoderne klubbhus som forventes å åpne i november. Det nye klubbhuset vil inkludere forbedringer av inngang, golfbutikk, restaurant, bar og uteplass, noe som gir det et klassisk og elegant utseende som komplementerer golfbanens historie.

Som et resultat av oppussingen vil Old Course bli forvandlet til en førsteklasses klubb med en forhøyet opplevelse som tilbyr personlig service, VIP concierge og spilleforhold i verdensklasse. Dom Pedro Golf Vilamoura har også innarbeidet en rekke forbedringer på golfbanen som fokuserer på bærekraft. Nye sprinkleranlegg og nye typer gress vil redusere vannforbruket, nye pumper vil redusere energiforbruket og nye 100 % elektriske maskiner vil bli introdusert.

Oppussingen er planlagt slik at golfbanen, som åpnet i 1968, ikke trenger å stenge, noe som minimerer innvirkningen på tilreisende golfere. Alle utbedringer av golfbanen forventes å være ferdige i slutten av august.

Nuno Sepúlveda, co-CEO i DETAILS, som forvalter alle Vilamouras golfaktivieter, uttaler: "Old Course-renoveringene er i tråd med den langsiktige visjonen om å forbedre kvalitet, raffinement og en uanstrengt gjesteopplevelse. Disse forbedringene har spesifikt som mål å opprettholde høye standarder innen golffasiliteter og service og styrker Vilamoura sitt image som en ledende golfdestinasjon."

Golfbanens greener og fairwayer vil bli omhyggelig vedlikeholdt, bunkere vil slipes med ny sand, og tee-steder vil ha Bermuda-gress plantet, noe som gjør dem miljømessig bærekraftige og av høy kvalitet. Utenfor golfbanen vil driving range oppgraderes med den nyeste teknologien, noe som muliggjør ulike treningsøkter og opplevelser for alle golfere.

Les mer om Dom Pedro Old Course