Aroeira Golf Courses - Spil 2 golfbaner syd for Lissabon

Aroeira Golf Courses er en skjult perle, beliggende syd for den portugisiske hovedstad Lissbon, hvor du kommer til at opleve to udfordrende golfbaner

Aroeira Golf Courses, beliggende kun 30 minutter syd for Lissabon, er en skjult perle for golfentusiaster. Med to fremragende 18 hullers golfbaner, Aroeira Pines Classic og Aroeira Challenge, tilbyder golfresortet en unik kombination af naturskønhed og udfordrende golf.

Aroeira Pines Classic er kendt for sin smukke beliggenhed i en bevaret pinjeskov. Golfbanen, designet af Frank Pennink, har været vært for flere prestigefyldte turneringer, herunder Portuguese Open. Den kræver præcision og strategisk spil, hvilket gør den til en favorit blandt erfarne golfspillere. Aroeira Challenge, designet af Donald Steel, byder på en anderledes udfordring med sine mange søer og bunkers, der kræver nøjagtighed og taktisk tænkning.

For skandinaviske golfspillere er Aroeira et ideelt rejsemål af flere grunde. Først og fremmest tilbyder Portugals milde klima mulighed for at spille golf året rundt. Dette er en stor fordel for skandinaver, der ofte oplever kolde og mørke vintre. Aroeira's beliggenhed tæt på Lissabon betyder også, at golfspillere kan kombinere deres passion for golf med kulturelle oplevelser i en af Europas mest charmerende hovedstæder.

Desuden er Aroeira kendt for sin gæstfrihed og fremragende faciliteter. Golfresortet tilbyder moderne indkvartering, en tropisk swimmingpool, tennisbaner og en række restauranter og butikker. Dette gør det til et perfekt sted for både afslapning og aktivitet. For dem, der rejser med familie, er der også sommerlejre for børn, hvilket gør det til en familievenlig destination.

Aroeira Golf Courses har også investeret betydeligt i at forbedre deres faciliteter og golfbaner, hvilket har styrket deres position som en af Europas førende golfdestinationer. Med en kombination af naturskønne omgivelser, udfordrende golfbaner og fremragende faciliteter, er Aroeira et must-visit for enhver skandinavisk golfspiller, der søger en uforglemmelig golfoplevelse i Portugal.

Book din golfrejse til Aroeira Golf Courses