Derfor skal du købe billet til Danish Golf Championship 2024 på Lübker Golf Resort

Alle de danske golfstjerner vender hjem til Danmark for at spille Danish Golf Championship 2024 på Lübker Golf Resort. En turnering, der vel bedst kan betegnes som det uofficielle Danmarksmesterskab.

Snart går det løs, for årets største golfevent på dansk jord, når Danish Golf Championship 2024 på Lübker Golf Resort skydes i gang torsdag d. 22 august 2024. Jeg glæder mig allerede som et lille barn. Det bliver ikke blot et festligt arrangement, men vi skal også se de bedste danske golfspillere i aktion på dansk jord. Jeg tør godt love, at det bliver en turnering og en fest udover det sædvanlige.


Jess Krelskov - Partner og co-founder af NordicGolfers.com

Jeg er passioneret omkring golfen og har været med til at opbygge NordicGolfers.com til at være blandt de største spiller på det nordiske golfmarked. Med mere end 20 års erfaring inden for salg og promovering af golfrejser, har jeg et stort kendskab til golfrejser som passer til dig og jeg ser det som sin fornemmeste opgave at hjælpe dig med den perfekte golftur, uanset om turen går til nærområdet eller fjerne eksotiske golfdestinationer.
jess@nordicgolfers.com


De bedste danske golfspillere kommer til Danish Golf Championship 2024

Nicolai Højgaard:
- Jeg er meget spændt på at komme tilbage til Danmark og konkurrere ved Danish Golf Championship, udtaler Nicolai og fortsætter. Det var meget specielt at se Rasmus blive den første danske vinder af turneringen sidste år, men jeg vil gerne slå ham denne gang og selv løfte trofæet.

Thorbjørn Olesen:
– Det er altid noget særligt at få mulighed for at spille på hjemmebane. Publikum er virkelig engagerede, og vi får så meget støtte fra dem, fortæller Olesen som har deltaget i alle udgaver af turneringen.


3 gode grunde til at du købe billet til Danish Golf Championship 2024 på Lübker Golf Resort

Danish Golf Championship 2024, som afholdes fra den 22. til 25. august på Lübker Golf Resort, er en begivenhed, du ikke vil gå glip af. Her er mine tre grunde til, hvorfor du skal købe din billet nu og opleve denne fantastiske golfturnering:

1. Verdensklasse Golfoplevelse:
Danish Golf Championship er en del af DP World Tour og tiltrækker nogle af verdens bedste golfspillere. Med en præmiesum på omkring 15 millioner kroner og deltagelse af 156 spillere fra hele verden, inklusive danske topspillere, er der garanti for spænding og høj kvalitet. Lübker Golf Resort, kendt for sin smukke natur og luksuriøse faciliteter, danner den perfekte ramme for denne prestigefyldte turnering.

KØB DIN BILLET HER

2. Mød NordicGolfers.com i Udstillerbyen:
I forbindelse med turneringen vil der opstå en helt ny by på Lübkers grønne arealer. Her kan du besøge udstillingsbyen, hvor NordicGolfers.com har en stor og flot stand. Hos NordicGolfers.com er vi kendt for vores ekspertise inden for golfrejser og tilbyder et omfattende overblik over de bedste golfbaner og resorts i hele verden. Desuden udlodder vi flotte præmier for over 100.000 kr og vi har en masse unikke tilbud og golfrejser med messerabat med til dig. Besøg vores stand for at få inspiration til din næste golfrejse og få gode tilbud direkte fra vores eksperter.

Få tilbud på din næste golftur

3. Familievenlig Folkefest:
Danish Golf Championship er ikke kun for golfentusiaster, men også for hele familien. Der er gratis adgang for børn under 16 år og reducerede priser for unge. Udstillerbyen byder på mere end 3.000 kvadratmeter med udstillinger, aktiviteter, mad, drikke og afslapning, centralt placeret langs hul 18.
Det er en perfekt mulighed for at nyde en dag i smukke omgivelser med masser af underholdning for både store og små.

Besøg Danish.golf

Uofficielle DM i golf 2024

Se listen her med hvem som stiller til start af de danske golfspillere og hvem som skal kæmpe om at vinde Danish Golf Championship 2024.

Den forsvarende mester, Rasmus Højgaard, Ryder Cup vinderen fra 2023, Nicolai Højgaard, og Ryder Cup vinderen fra 2018, Thorbjørn Olesen er alle klar, når et stjernespækket felt teer den op på Lübker Golf Resort. Den fulde liste ser sådan her ud:

Danskere til start i Lübker:

  • Nicolai Højgaard
  • Thorbjørn Olesen
  • Rasmus Højgaard
  • Niklas Nørgaard
  • Jeff Winther
  • Søren Kjeldsen
  • Sebastian Friedrichsen
  • Søren Lind
  • Jonathan Gøth-Rasmussen
  • Thomas Bjørn
  • Rasmus Neergaard-Petersen
  • Hamish Brown
  • Nicolai Kristensen
  • Lucas Bjerregaard
  • Jeppe Kristian Andersen
  • Peter Launer Bæk
  • Jens Kristian Thysted
  • Jacob Skov Olesen (AM)
  • John Axelsen
  • Christoffer Bring

Derfor skal du booke en golftur til Lübker Golf Resort

Lübker Golf & Spa Resort – Et førsteklasses golfresort på Djursland, nær Aarhus, med en 27 hullers mesterskabsbane, luksuriøse overnatningsmuligheder, et lækkert spa og både restaurant og café.

Lübker Golf & Spa Resort ligger midt på næsen af Danmark i enestående natur på Djursland, kun 45 km fra Aarhus. Golfresortet ligger på et 200 hektar stort område rummer en 27 hullers mesterskabsbane, designet af Robert Trent Jones Jr., luksus ferieboliger, et 3.500 m2 stort wellnesscenter med spa, fitness, subtropisk bad og café. Du finder også et klubhus med restauranter, mødefaciliteter og meget mere.

Går din golfrejse til Østjylland, og søger du noget af det ypperste inden for golf i Danmark, må du ikke snyde dig selv for et ophold på Lübker Golf & Spa Resort.

Jeg kan kun anbefale at du booker en golfpakke til Lübker Golf & Spa Resort og jeg lover at du får en fantastisk golftur.

Book golfpakke til Lübker Golf & Spa Resort