Dom Pedro Golf Vilamoura fornyer ikonisk Old Course

Vinderen af årets portugisiske golfresort 2024 ved IAGTO Awards er i gang med en større renovering af Old Course

Dom Pedro Golf Vilamoura, der for nylig blev kåret som årets portugisiske golfresort 2024 ved IAGTO Awards, er i gang med en omfattende renovering af den ikoniske Old Course for at cementere sin plads blandt de bedste golfbaner i Europa.

Den næstældste golfbane i Algarve, Portugal, har gennemgået en række fundamentale og bæredygtige opdateringer de seneste måneder, og et nyt, topmoderne klubhus forventes at åbne i november. Det nye klubhus vil inkludere forbedringer af indgangen, golfbutikken, restauranten, baren og terrasseområdet, hvilket giver det et klassisk og elegant udseende, der komplementerer golfbanens historie.

Som et resultat af renoveringerne vil Old Course blive forvandlet til en førsteklasses klub med en forhøjet oplevelse, der tilbyder personlig service, VIP concierge og verdensklasse spilleforhold. Dom Pedro Golf Vilamoura har også inkorporeret en lang række forbedringer på golfbanen, som fokuserer på bæredygtighed. Nye sprinkleranlæg og nye græsarter vil reducere vandforbruget, nye pumper vil reducere energiforbruget, og nyt 100% elektrisk maskineri vil blive introduceret.

Renoveringerne er planlagt, så golfbanen, der åbnede i 1968, ikke behøver at lukke, hvilket minimerer påvirkningen for besøgende golfspillere. Alle forbedringer på golfbanen forventes at være færdige inden udgangen af august.

Nuno Sepúlveda, Co-CEO for DETAILS, som administrerer alle Vilamouras golfaktiver, udtaler: "Renoveringerne af Old Course er i tråd med den langsigtede vision om at forbedre kvalitet, sofistikering og en ubesværet gæsteoplevelse. Disse forbedringer sigter specifikt mod at opretholde høje standarder i golfanlæg og service og styrke Vilamouras image som en førende golfdestination."

Golfbanens greens og fairways vil blive omhyggeligt vedligeholdt, bunkers vil blive skærpet med nyt sand, og tee-steder vil få Bermuda-græs plantet, hvilket gør dem miljømæssigt bæredygtige og af høj kvalitet. Uden for golfbanen vil driving rangen blive opgraderet med den nyeste teknologi, hvilket muliggør forskellige træningssessioner og oplevelser for alle golfspillere.

Læs mere om Dom Pedro Old Course