En gammel spansk kending er tilbage!

Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort er tilbage på programmet hos NordicGolfers.com

Vi kan med glæde annoncere, at Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort igen er en del af udvalget hos NordicGolfers.com. Golfresortet, beliggende i det smukke Andalusien, har længe været en favorit blandt golfentusiaster, og det er ikke svært at forstå hvorfor.

Barceló Montecastillo er kendt for sin fremragende kvalitet og attraktive priser, hvilket gør det til et ideelt valg for både erfarne golfere og nybegyndere. Resortet byder på en 18 hullers mesterskabsbane designet af den legendariske Jack Nicklaus, som tilbyder en udfordrende og naturskøn oplevelse for alle niveauer.

Udover golfbanen tilbyder Barceló Montecastillo en bred vifte af faciliteter, herunder luksuriøse værelser, spa- og wellness-områder, tennisbaner og flere restauranter, der serverer lækre lokale og internationale retter. Dette gør det til et perfekt sted for en afslappende ferie med masser af aktiviteter.

At Barceló Montecastillo er tilbage på programmet hos NordicGolfers.com betyder, at golfere nu igen kan nyde dette fantastiske golfresort med de fordele og priser, som NordicGolfers.com er kendt for. Uanset om du planlægger en kort weekendtur eller en længere ferie, vil Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort uden tvivl leve op til dine forventninger.

Læs mere om Barceló Montecastillo Golf & Sports Resort