Golf East Mallorca: En golfperle for skandinaviske golfere

Besøg Mallorcas smukke østkyst, hvor der ligger 4 fantastiske golfbaner, der kan udfordre golfere på alle niveauer

Golf East Mallorca er en sammenslutning af fire fremragende golfklubber: Club de Golf Son Servera, Alcanada Golf Club, Pula Golf Resort og Capdepera Golf. Beliggende på Mallorcas naturskønne østkyst, tilbyder disse golfklubber en unik golfoplevelse med smukke landskaber, udfordrende golfbaner og førsteklasses faciliteter.

Club de Golf Son Servera er den næstældste golfklub på Mallorca og byder på en 18-hullers golfbane omgivet af fyrretræer og med udsigt over bugten. Alcanada Golf Club er kendt for sin spektakulære beliggenhed ved kysten og en golfbane designet af Robert Trent Jones Jr., som udfordrer både amatører og professionelle. Pula Golf Resort tilbyder en historisk atmosfære med en golfbane, der er vært for adskillige professionelle turneringer. Capdepera Golf kombinerer lettere huller i dalen med mere udfordrende huller i bjergene, hvilket giver en varieret og spændende golfoplevelse.

Østmallorca er en ideel destination for skandinaviske golfspillere på grund af det milde klima, der tillader golf året rundt, og den korte flyvetid fra Skandinavien. Området byder også på hvide sandstrande, krystalklart vand og en rig kulturarv, hvilket gør det til et perfekt sted at kombinere golf med afslapning og sightseeing. Med 72 huller fordelt på fire topbaner, er Golf East Mallorca et paradis for golfentusiaster.

Læs mere om Golf East Mallorca