Golf & Go'nat ophold på Lolland-Falster

NordicGolfers.com ambassadørerne Pernille Jakobsen & Lars Buus Jensen har været en tur på Lolland-Falster, hvor de besøgte flere hoteller og golfbaner

Vi blev som NordicGolfers.com-ambassadører inviteret på ambassadørbesøg sydpå af Visit Lolland-Falster.

Vi valgte at starte på Bandholm Badehotel, hvor vi blev budt velkommen i baren. I opholdet indgik en 4 retters menu, som den dag bestod af to små Ameuse-bouche, til forret kalvetartar, så langtidsstegt svinekød og til dessert panacotta af hvid chokolade med friske bær. Vi indtog middagen på terrassen, for det var en af årets varmeste dage. Personalet var meget dygtige, glade og hjælpsomme piger.

Efter en god (varm) nats søvn og en morgendukkert fik vi dejlig morgenmad, inden turen gik til Maribo Sø Golfklub

Man føler sig virkelig velkommen i Maribo Sø Golfklub. Vi blev mødt af Claus Bo Jensen i receptionen, der viste os rundt i det virkelig flotte klubhus. Det var svært ikke at supplere den i forvejen store golfgarderobe i den dejlige proshop, hvor der var virkelig gode tilbud.

Golfbanen var et dejligt møde. Virkeligt flotte teesteder, og dejlige fairways og greens, der var lette at putte på. Forni er lidt flad, men med nogle gode huller. Men så kom bagni: FLOT udsigt over Maribo sø på flere huller, og nu mere kuperet terræn. Efter hul 6, et lille par 3 hul over en sø, blev vi budt på noget at drikke – hvilket klubben altid gør for deres greenfee gæster.

Efter runden bød Maribo Sø Golfklub på en dejlig tapas tallerken med både skinke, rejer, paté og ost. Alt sammen forudbestilt mad, da klubben ikke har køkken faciliteter. Husk at bestille mad til efter runden og nyd den på den hyggelige gårdterrasse.

Så kørte vi til Hotel Nørrevang i Marielyst, hvor vi blev indkvarteret i et dejlig stort værelse. Vi var en tur nede at se stranden – og så kom middagen. Først rimet kammuslinger med dildolie, agurk og ”mayodutter”. Så kalvesteg med pommes anna, garniture og kraftig sauce, og så en chokolade fondant med is. Igen mærkede vi hvor gæstfrit, der er på Lolland Falster. Pigerne i restauranten var igen dygtige, søde og venlige.

Efter en god nats søvn, en frisk morgendukkert på en af Danmarks flotteste strande, indtog vi en dejlig morgenbuffet. Godt mætte drog vi nu mod Marielyst Golfklub, der ligger lige om hjørnet. Der blev vi igen hilst velkommen. Vi var sat i bold med Linda og Søren Nielsen, som er medlem af bestyrelsen, som gav os mange gode oplysninger undervejs.

Det var en SUPER golfbane – rigtig sommerhusagtig, man kom til at tænke på Blokhus. Der er nogle kanaler som skærer sig gennem golfbanen, og det kræver en del omtanke at klare sig rundt uden at blive ”våd”. Søer er der også og mange fyrretræer. Smuk, smuk og meget spændende at spille. Banen var tør, og der var rigtig meget rul. (Det lykkedes den ene af os at lave 43 points, så hun har nu fået en ny yndlingsbane!).

Efter golfrunden og en hyggelig øl på terrassen med udsigt til 18 green – altid god underholdning – kørte vi tilbage til Marielyst og indtog en sen frokost på Cafe Mynte inviteret af Karin Pedersen fra Visit Lolland-Falster. Som vores mandlige medspiller sagde: Den er god, hvis man kan lide salat. Det kan vi, så vi nød de to dejlige salater med henholdsvis gedeost og kylling.

Stor tak til NordicGolfers.com og Visit Lolland-Falster for to vidunderlige dage – vi kommer igen!

Læs mere om hoteller og golfbaner på Lolland-Falster