Golfresortet alle venter på

Viceroy at Ombria Resort Algarve, der forventes at åbne i oktober 2024, er et af de mest ventede europæiske golfresorts længe

I hjertet af Portugals Algarve-region åbner Viceroy at Ombria Resort Algarve dørene i oktober 2024. Denne nye tilføjelse til Viceroy Hotels & Resorts' portefølje bliver en uforglemmelig destination, hvor moderne luksus møder rolig natur.

Golfresortet byder på 76 rummelige værelser og 65 boliger, alle designet med en kombination af moderne stil og rustik charme. Hver enhed er skabt med tanke på komfort og æstetik, hvilket sikrer en unik oplevelse for alle gæster.

Viceroy at Ombria Resort Algarve er ikke kun et sted at bo, men en oplevelse i sig selv. Med fem imponerende pools, en luksuriøs spa og otte fremragende restauranter på stedet, er der noget for enhver smag. Gæsterne kan nyde regionens naturlige skønhed og rigdom, mens de deltager i aktiviteter som vinsmagninger, landbrugsworkshops og kulturelle ture uden for hotellet.

Golfresortet er designet til at harmonisere med det omkringliggende landskab og tilbyder en fredfyldt oase væk fra hverdagens stress og jag. Uanset om man er golfentusiast, naturelsker eller blot søger afslapning, vil Viceroy at Ombria Resort Algarve opfylde alle forventninger.

Med åbningen lige om hjørnet er forventningen stor, og Viceroy at Ombria Resort Algarve ser ud til at blive det golfresort, alle har ventet på. Det er en destination, der lover at levere uforglemmelige minder og enestående oplevelser i en af Europas smukkeste regioner.

Book din golfrejse til Viceroy at Ombria Resort Algarve