Gut Apeldör - Dejligt som altid

Vores ambassadører Lis & Jørn Locht har igen besøgt Gut Apeldör Resort i Nordtyskland. Læs deres anmeldelse her

NordicGolfers.com ambassadørerne Lis og Jørn Locht har igen været på tur til Gut Apeldör Resort, og som sædvanlig, så var det en dejlig tur til et dejligt anlæg.

Vi blev venligt modtaget i receptionen, og fik vores værelse tildelt - et businessværelse. Et stort værelse med masser af plads og 3 gode skabe til opbevaring. Værelset var rent og pænt. Desuden kan nævnes, at der er gratis aflåst bagrum, hvor gæsterne kan stille sit udstyr. På træningsbanen kan man med kort købe træningsbolde til en fornuftig pris.

Vi fik en lille snak med Club manageren om, at golfbanen er ændret fra en 18 hullers Big Appel og 9 hullers Big 9 til en 27 hullers golfbane med 3 sløjfer - en rød, gul og grøn. Dette har klubben gjort for at fordele spillet bedre over hele anlægget, og fordi nogle kun ønsker at spille 9 huller, og så er det ikke de samme 9 de spiller hver gang. Umiddelbart virker det som en rigtig god ide. Det betyder også, at man har en ny golfbane hver dag, hvis man gæster stedet flere dage i træk.

På ankomstdagen spillede vi gul sløjfe, det er efter vores mening den bedste, men det er jo smag og behag. Anden dag spillede vi den røde og den grønne sløjfe.

Golfbanen er anlagt i et kuperet og bølgende terræn, som passer godt ind i landskabet. Alle tre sløjfer er spændende og gode, og har sine udfordringer, nogle med store bunkers, og en del med vand i spil. Golfbanen var velplejet og i en rigtig fin stand, selvom det er blevet efterår. Greenkeeperne og robotklipperne gør et godt stykke arbejde.

Vi havde lejet en buggy, som stod klar og renvasket til os. Som en ekstra service er der gps og baneguide i buggyen.

Efter runden kan man sidde på en dejlig terrasse og nyde lidt lækkert mad og drikkevarer. Fra terrassen er der en fin udsigt til green på gul sløjfes hul 9.

Aftensmaden var lækker. Der var en forretsbuffet med et stort udvalg, dernæst kunne man vælge mellem 3 forskellige hovedretter, og til slut en dessertbuffet. Man kan desuden købe en god flaske vin til en rigtig fornuftig pris.

Morgenmadsbuffeten er efter vores mening over det forventelige og superlækker. Så man skal afsætte god tid, for den indeholder alt hvad hjertet begærer.

Vi havde et fantastisk ophold, hvor vi overalt blev mødt af imødekommende og venligt personale. 
Alt var i orden, både værelset, golfbanen, restauranten. Ikke så underligt, at der kommer rigtig mange danskere på besøg her. 

Vi kommer helt sikkert igen

Læs mere og book dit golfophold på Gut Apeldör Resort