Interview med Club Manager Holger Westman fra Stensballegaard Golfklub

Vi har talt med Club Manager Holger Westman fra Stensballegaard Golfklub om den rejse golfklubben har været på siden åbningen i 2010

Holger Westman har været en central figur i Stensballegaard Golfklub siden 2016. Vi har fået en snak med ham for at få et indblik i hans rejse og klubbens udvikling.

Holger er i gang med sin 9. sæson som Club Manager i Stensballegaard Golfklub. Men selvom han arbejder i en golfklub, er det ikke hver dag at han kommer ud at spille golf. I øjeblikket spiller han ca. golf hver 14 dag med erhvervsklubben. Det kan også ses på hans handicap, der da han startede i klubben var helt nede på ca. 5, men i dag er 12,4.

Verdens bedste nyanlagte golfbane – hvordan bygger man videre på succesen?

I blev kåret til verdens bedste nyanlagte golfbane, da I åbnede i 2010. Hvad har det betydet for jer, og hvordan holder I interessen for golfbanen ved lige?

"Det gør da alle stolte, at man fik sådan en fin kåring, men det er også klart, at nyhedsværdien svinder, når man ikke er nyanlagt mere. Vi prøver at være om os markedsføringsmæssigt, deltager i højt profilerede turneringer, velgørenhedsdage osv. Derudover har vi på internationalt niveau fået installeret Trackman Range, og har fået golfbanen med her også, så den kan spilles af golfspillere verden over på Trackman."

I slutningen af 2015 lavede man et driftsskifte i golfklubben, så den blev drevet videre af en forening. Allerede 1. januar 2016 blev Holger ansat som Club Manager. I dag arbejder han for at holde golfklubben i bevidstheden hos golfspillere og for at generere overskud i golfklubben. Det er en balancegang at drive et kvalitetsgolfanlæg og få økonomien til at hænge sammen, men Stensballegaard Golfklub har i den seneste tid formået at få det til at gå op i en højere enhed.

Kvalitet og vedligeholdelse af golfbanen

Om udviklingen og kvaliteten af golfbanen udtaler Holger: "Vores greenkeeperteam er sammen med vores baneudvalg løbende på opgaven. De gør et godt stykke arbejde og holder hele tiden øje med udviklingen."

Golfbanen er i dag et fantastisk sted, og standen scores generelt rigtig højt både af medlemmer og greenfeegæster. Holger udtaler, at klubben i dag er klar til at påtage sig større opgaver, som at arrangere internationale turneringer på fx Challenge Tour eller European Tour.

Stensballegaard Golfklub er også kendt for sit gode samarbejde. De samarbejder med mange andre golfklubber og har en stor erhvervsklub med 85 sponsorer fra erhvervslivet i Horsens. Der er et godt sammenhold, og mange synes, det er sjovt at deltage i de mange arrangementer og samtidig støtte op om golfklubben.

Om golfbanen - 3 sløjfer med hvert sit udtryk

Stensballegaard Golfklub ligger i et naturskønt område omgivet af skove og med udsigt til Horsens Fjord fra næsten alle huller. Golfanlægget består af tre 9-hullers sløjfer, Elbæk ved skoven, Brakør ned til fjorden og Guldbjerg med udsigten. De 3 sløjfer roteres ugentligt, så man kan opleve en ny 18 hullers og 9 hullers golfbane hver uge. Golfbanen i Stensballegaard er designet af det amerikanske arkitektfirma Von Hagge, Smelek & Baril, og den er kendt for sin høje kvalitet og fantastiske golfoplevelser for golfere på alle niveauer.

Book din golftur til Stensballegaard Golfklub