Long stay golfophold i Sydspanien

Sydspanien er en af de mest populære destinationer for solhungrende golfspillere, der vil på et længere golfophold i vintermånederne

Sydspanien er en drømmedestination for golfentusiaster, især for skandinaviske spillere, der søger et mildere klima og fantastiske golfbaner. Et long stay golfophold giver mulighed for at kombinere afslapning og sport i en længere periode, og hvad er bedre end at bo på et af de tre populære lejlighedshoteller: Life Apartments El Rompido, Life Apartments Costa Ballena eller Life Apartments Guadalete?

Life Apartments El Rompido ligger i det naturskønne Huelva-område og tilbyder moderne faciliteter og nem adgang til nogle af de bedste golfbaner i regionen. Her kan du nyde en afslappet atmosfære og smukke omgivelser, mens du forbedrer dit spil.

Life Apartments Costa Ballena er beliggende ved kysten i Cádiz og er ideel for dig, der ønsker at kombinere golf med strandliv. Med kort afstand til Costa Ballena Ocean Golf Club, kan du nyde en runde golf om morgenen og slappe af ved stranden om eftermiddagen.

Life Apartments Guadalete i Jerez de la Frontera tilbyder en unik oplevelse med sin nærhed til både golfbaner og byens kulturelle attraktioner. Efter en dag på greenen kan gæsterne udforske Jerez' berømte sherrybodegaer og historiske seværdigheder.

Uanset hvilket lejlighedshotel man vælger, er et long stay golfophold i Sydspanien en fantastisk måde at nyde sporten på, samtidig med at man oplever regionens skønhed og kultur. Med komfortable indkvarteringsmuligheder og adgang til topklasse golfbaner, er det en oplevelse, der vil blive husket længe.

Læs mere om Life Apartments El Rompido

Læs mere om Life Apartments Costa Ballena

Læs mere om Life Apartments Guadalete