Oliver Suhr besøger Munkebo Kro på Fyn

NordicGolfers.com ambassadør Oliver Suhr har besøgt Munkebo Kro på Fyn, hvor servicen altid er helt i top

NordicGolfers.com ambassadør Oliver Suhr har besøgt den charmerende Munkebo Kro, beliggende i naturskønne omgivelser helt ud til Kerteminde Fjord på Fyn; perfekt for både golfspillere og naturelskere. Ved ankomsten til Munkebo Kro blev han mødt af et venligt personale, som hurtigt gjorde opholdet behageligt. Servicen var i top, hvilket bidrog til en hyggelig og afslappende atmosfære.

Under opholdet spillede Oliver golf på den nærliggende golfbane Great Northern. Golfbanen byder på mange udfordrende huller og smuk natur, hvilket gør det til en fornøjelse at spille på. Efter en spændende runde golf vendte han tilbage til Munkebo Kro for at slappe af i de hyggelige værelser.

Hotellets køkken imponerede med lækker mad, og til morgenmad gennemførte Oliver sin berømte æggetest med et blødkogt æg fra buffeten. Resultatet var et helt perfekt blødkogt æg, der vidner om restaurantens høje standarder. Maden, lavet med friske lokale råvarer, levede op til hans forventninger.

Efter en dag fyldt med golf og god mad nød Oliver udsigten til den smukke natur fra restauranten, hvilket var en dejlig afslutning på dagen. Den afslappende atmosfære og den gode service gjorde opholdet til en fornøjelse.

Oliver Suhrs besøg på Munkebo Kro viser, hvorfor stedet er værd at opleve. Med god service, lækker mad og en fremragende beliggenhed er Munkebo Kro et must for alle golfspillere og naturelskere. Se videoen fra vores ambassadør Oliver Suhrs besøg fra Munkebo Kro for at få hele oplevelsen med og lad dig inspirere til dit næste golfophold!

Book dit golfophold på Munkebo Kro