Så gik turen til Mollerup Golf Club

NordicGolfers.com ambassadør Lis Locht har spillet Mollerup Golf Club nord for Aarhus

Vi fik en fin modtagelse af manden i Proshoppen i Mollerup Golf Club. Og da der var nogle ledige tider før vores, fik vi lov af starte før.

Golfbanen er anlagt i Egådalen. Den er ganske let kuperet, så ingen problem at gå den rundt. Der er nogle fine teestedsskilte og en oversigt på scorekortet med dagens pin-placeringer, som stemte overens med virkeligheden - dejligt. 

På en del af hullerne er der enten en sø eller vandløb i spil. F.eks. hul 14, hvor der både er dogleg venstre, og et vandløb kort før green som skal passeres, og man skal passe på en sø til venstre for greenen, og noget bagved. Så det var et spændende hul.

Golfbanen (især bunkers) var lidt udfordret, da det havde regnet voldsom i dagene op til. Men ellers var golfbanen rigtig fin. Robotklipperne sørgede for, at fairways med mere var fint klippet. Dog kunne vi godt tænke os, at teestederne var klippet lidt tættere.

På nogle af hullerne ville være en fordel at have spillet banen før, men vi havde en dejlig runde, det var en udfordrende og spændende golfbane, og vi vil gerne spille den igen. 

Efter runden gik vi i klubbens restaurant. Her kan man, hvis vejret er til det, sidde på en hyggelig terrasse med udsigt til golfbanen. Vi blev præsenteret for tavlemenuen, som den dag var; Hereford Oxe m/råstegte kartofler, salat og svampesauce - det var virkelig en god oplevelse. Lækkert og til en rimelig pris.

Klubben råder over et stort flot klubhus, med f.eks. fine omklædningsfaciliteter, velassorteret proshop og dejlig restaurant.

Læs mere om Mollerup Golf Club