Simons Golf Club - En oplevelse over forventning

NordicGolfers.com's ambassadør Lis Locht har besøgt Simons Golf Club i Nordsjælland

Lis Locht, NordicGolfers.com ambassadør, har besøgt Simons Golf Club i Nordsjælland, hvor hun boende på banen på det hyggelige Hotel Nybogaard.

Anmeldelse af golfbanen og opholdet:

Vi fik en meget venlig modtagelse og en super service, da vi fik vores golftider flyttet pga meget dårligt vejr. Vi fik tildelt værelse nr. 42 i den gamle herregård Nybogaard, som havde en fantastisk udsigt med bl.a. springvand og sø samt udsigt til greenen på hul A1.

Værelset var rent og pænt, og der var masser af plads. Med i vores ophold fik vi morgenmaden bragt til værelset, hvor vi selv lavede kaffen. Og aftenen fik vi serveret en 2-retters menu i restauranten i golfklubben. Betjeningen var meget venlig.

Dagen efter, inden vi påbegyndte runden, havde vi havde en fin snak med pro'en og receptionisten om golfbanen og forholdene i golfklubben.

Vi spillede sløjferne B og C – og hvilken oplevelse! Starten på B-sløjfen, med et Par-3 hul hen over en sø, var lidt af en skræmmende start. Golfbanen må absolut betegnes som en af Danmarks topbaner. Super layout, masser af udfordringer i form af søer og bunkers. Ikke mange blinde slag. Utrolig fin og velplejet golfbane, fantastiske store og kuperede greens med run off-områder.
Forskellige teesteder gør at banen er spilbar og spændende uanset handicap.

Vi havde en rigtig dejlig dag på en golfbane, hvor vi meget gerne kommer og spiller igen. Det var virkelig en fornøjelse.

Vi sluttede besøget af med lækkert smørrebrød i restauranten.

Book din golftur til Simons Golf Club