Valencia overrasker positivt

Vi har netop modtaget en gæsteanmeldelse af den fantastiske golfbane Parador de El Saler i Valencia

Hos NordicGolfers.com har vi modtaget en flot anmeldelse fra vores gæst Jesper Krogh, der for nylig spillede på den anerkendte Parador de El Saler golfbane i Valencia. Jesper deler sine oplevelser og indtryk af denne smukke golfbane, der er kendt for sin unikke beliggenhed ved Middelhavet og udfordrende layout. Læs videre for at finde ud af, hvad der gør Parador de El Saler til en uforglemmelig golfoplevelse.

Jesper Kroghs anmeldelse af golfbanen:

Helt overordnet synes jeg det var en rigtig fin golfbane. En bane som er spilbare på de fleste niveauer, men som også kan udfordre de fleste.

Golfbanen er en god kombination af park, åbne og beach/links huller. Det gør også, at man ikke føler man kører en stil hele vejen igennem. Et godt jernspil, vil helt sikkert gavne en her, for det er ikke en bane man bare kan bombe sig igennem.

Der er en god variation i de forskellige slags golfhuller. Der er både korte og lange Par 3-huller, der er forholdsvis "lette" og svære Par 5-huller, og så skal man tage en del højde for vinden, da golfbanen jo ligger lige ud til et ocean.

Derudover skal man gøre alt for at holde sig ude af bunkers, da de er tunge at komme videre fra, og de vil for mange medium spillere (som mig selv) føles som strafslag.

Der er 3-4 golfhuller med nogle lidt blinde slag, som jeg personligt synes er lidt trælse. Men spil golfbanen et par gange over et par dage, så betyder det ikke det store.

Der var virkelig gode fairways, som var bløde, men stadig med fin rul. Vanvittige gode greens, fantastisk rul på dem og der var fin hastighed i dem, og man kunne stadig spille ind til dem med gode muligheder for stop. Jeg må være ærlig, at jeg havde forventet en hårdere og mere tør golfbane grundet årstid og vejret hernede. Men det var af høj klasse må jeg bare sige!

Imødekommende og hjælpsom personale ved ankomst og kommer man i bil (eller bor på det tilhørende hotel), kan man lige tage et bad i havet efter en varm runde.

Er du interesseret i at spille golfbane og bo på banen på det fantastiske golfresort, så tøv ikke med at kontakte os for et tilbud.

Få tilbud på Parador de El Saler