Vi ses på Clarion Hotel Sea U

Kombinér et ophold ved havet med golf på nogle af de bedste golfbaner i Skåne

Når du træder ind i det stilfulde Clarion Hotel Sea U i Helsingborg, bliver du mødt af en atmosfære af luksus og komfort, der straks får dig til at føle dig hjemme. Med sin perfekte beliggenhed i hjertet af byen og tæt på nogle af Skånes bedste golfbaner, er dette hotel det ideelle valg for golfere, der søger en førsteklasses oplevelse.

Hotellet byder på 250 elegant indrettede værelser, hvor hver detalje er nøje udvalgt for at sikre din komfort og tilfredsstillelse. Vælg mellem standardværelser, værelser med byudsigt eller suiter, alle udstyret med designermøbler og moderne faciliteter. Efter en dag på golfbanen kan du slappe af i hotellets opvarmede pool på tagterrassen, hvor du kan nyde en betagende udsigt over byen og havnen.

Gastronomi er en vigtig del af oplevelsen på Clarion Hotel Sea U. I hotellets restaurant kan du nyde udsøgte retter skabt af den verdenskendte kok Marcus Samuelsson, der er kendt for sit internationale fusionskøkken. Sky Baren tilbyder et udvalg af snacks og flotte cocktails, som du kan nyde, mens solen går ned over Helsingborg.

For golfere er Clarion Hotel Sea U mere end blot et sted at overnatte. Det er en base, hvorfra du kan udforske nogle af de mest udfordrende og smukke golfbaner i regionen. Med golfpakker, der inkluderer greenfee til golfbaner som Allerum GK, Söderåsens GK, Mölle GK, S:t Arild GK, Rya GK og Vasatorp GK, er der rig mulighed for at opleve variation og udfordringer for alle niveauer.

Hotellets faciliteter understøtter også den aktive livsstil, som mange golfere fører. Med et fitnesscenter, cykeludlejning og nærhed til stranden er der rig mulighed for at holde sig i form, både på og uden for golfbanen.

Clarion Hotel Sea U er ikke kun et hotel; det er en destination, der lover en uforglemmelig oplevelse for golfere, der værdsætter kvalitet, komfort og enestående service. Book dit ophold i dag og forbered dig på en golfoplevelse, der overgår alle forventninger.

Book dit ophold på Clarion Hotel Sea U