Golfskole med NordicGolfers.com - 4 hurtige til at komme sikkert ud af sandet

Golfskole med NordicGolfers.com - 4 tips til at komme sikkert ud af sandet

En af de mest frygtede situationer for mange golfspillere er at havne i en bunker, men hvordan kommer man sikkert ud af bunkeren....? Hver gang!

Hvordan bliver du en bedre golfspiller? Det er et spørgsmål, som mange golfentusiaster stiller sig selv, uanset om de er nybegyndere eller øvede. Golf er en sport, som kræver både fysisk og mental træning, samt en god forståelse for teknik, strategi og udstyr. Der er mange aspekter af golfspillet, som du kan forbedre, hvis du vil sænke dit handicap og imponere dine venner. Hos NordicGolfers.com synes vi du skal have lidt råd med, inden du skal på din næste golfrejse.

Vi laver derfor en serie af guides, hvor vi vil  give dig nogle tips og råd til, hvordan du kan blive en bedre golfspiller i de forskellige dele af spillet: drive, jernslag, chip, pitch, bunkerslag og putning. - Så er du klar til din næste golfrejse med NordicGolfers.com

Få tilbud på din næste golfrejse med NordicGolfers.com



4 tips til at komme sikkert ud af sandet

Golf er en sport, som byder på mange udfordringer og variationer. En af de mest frygtede situationer for mange golfspillere er at havne i en bunker, som er et sandfyldt hul på banen. At slå et godt slag fra en bunker kræver både teknik, touch og strategi. I denne guide vil vi give dig nogle tips og råd til, hvordan du kan slå gode slag fra bunkers i golf.

Tip 1:
Vælg en golfkølle med højt loft og med nok bounce til at glide gennem sandet under bolden. Det ville i mange tilfælde være en wedge med 54, 56, 58 eller 60 graders loft.

Tip 2:
Åben køllehoved og placer bolden længere fremme i din stance.

Tip 3:
Sørg for at du står fast. Du kan med fordel grave dine fødder lidt ned i sandet, for at sikre du har kontrol og stabilitet når du slår dit slag.

Tip 4:
Ram sandet først. Gå efter at ramme sandet før bolden og få vægten frem på forreste fod - så undgår du at slå bolden mange meter over greenen.

Få tilbud på din næste golfrejse med NordicGolfers.com