Nyhed! Gran Hotel Guadalpin Banús

Gran Hotel Guadalpin Banús er ny hos NordicGolfers.com! Det perfekte hotel for dig, der vil spille golf i Marbella på Costa del Sol

Gran Hotel Guadalpin Banús er nu en del af NordicGolfers.com, og det er en fantastisk nyhed for skandinaviske golfentusiaster, der ønsker at spille golf i Marbella på Costa del Sol. Dette luksuriøse hotel ligger direkte ved stranden og kun en kort gåtur fra den eksklusive Puerto Banús, hvilket gør det til et ideelt valg for dig, der ønsker at kombinere golf med afslapning og luksus.

Hotellet tilbyder en række faciliteter, herunder en udendørs pool, wellness-center, og flere restauranter, der serverer alt fra italienske specialiteter til internationale retter. Værelserne er rummelige og elegant indrettede, mange med private balkoner og betagende udsigt over Middelhavet.

Marbella er kendt for sine mange golfbaner i verdensklasse, og Gran Hotel Guadalpin Banús er perfekt placeret for at give nem adgang til nogle af de bedste golfbaner i området. Golfere kan nyde runder på golfbaner som El Paraíso, Los Arqueros og Marbella Golf Country Club, som alle tilbyder udfordrende spil og smukke omgivelser.

Med sin kombination af luksuriøs indkvartering, fremragende faciliteter og nærhed til topgolfbaner, er Gran Hotel Guadalpin Banús et ideelt valg for skandinaviske golfere, der ønsker en uforglemmelig golfoplevelse på Costa del Sol. NordicGolfers.com gør det nemt at booke en komplet golfpakke, inklusive overnatning, greenfees og transport, hvilket sikrer en problemfri og fornøjelig golfferie.

Book din golfrejse til Gran Hotel Guadalpin Banús