Bo på banen i Sveriges sydligste golfklub

Bedinge Golfklubb byder som noget nyt på overnatning i nybyggede dobbeltværelser på banen

Velkommen til Bedinge Golfklubb, Sveriges sydligste golfperle, hvor golfentusiaster kan opleve den unikke kombination af sport og komfort. Klubben, der blev grundlagt i 1931, er kendt for sin åbne parkbane, der byder på en udfordrende og samtidig afslappende runde golf.

Siden 2023-sæsonen har det været muligt at bo på banen i et af de 10 nybyggede dobbeltværelser med høj standard. Beliggende lige ved siden af første tee og den fine træningsanlæg med overdækkede udslagssteder og golfstudio, tilbyder Bedinge Golfklubb en golfoplevelse uden lige. De moderne værelser er udstyret med delbare dobbeltsenge og en privat lille terrasse, hvor du kan nyde udsigten og den betagende solnedgang.

Baneområdet er åbent for spil hele året takket være det milde og behagelige klima, og de tilbyder næsten altid spil på de ordinære greens. Om sommeren er banen særligt attraktiv, da den 5 km lange sandstrand og havet kun ligger en solid drive væk.

I klubbhuset finder du en fremragende restaurant, der har åbent hele året. Efter en dag på golfbanen kan du slappe af og nyde en lækker måltid i restauranten, som serverer både dagens ret og et udvalg af à la carte-retter.

Bedinge Golfklubb er mere end bare en golfbane; det er et sted, hvor livskvalitet og passion for golf mødes. Med deres golfpakker, der inkluderer greenfee, 2-retters middag, morgenmad og logi, er vi sikre på, at du vil få en uforglemmelig oplevelse.

Så hvad venter du på? Book dit ophold og oplev den ultimative golfudflugt, hvor du kan bo direkte på banen og vågne op til synet af de velplejede fairways hver morgen.

Book dit golfophold i Bedinge Golfklubb