Gran Canaria: Et paradis for golfspillere

Når vinteren rammer Norge, er Gran Canaria et yndet reisemål for mange norske golfere

Gran Canaria, en av de vakre Kanariøyene, er kjent for sine fantastiske golfbaner som tiltrekker seg golfentusiaster fra hele verden. Øyas milde klima året rundt gjør den til et ideelt sted for golf, enten du er en erfaren spiller eller nybegynner. Her er en oversikt over noen av de beste golfbanene på Gran Canaria og andre aktiviteter du kan nyte på øya.

De beste golfbanene på Gran Canaria

Anfi Golf by Lopesan er en av de mest populære golfbanene på øya. Denne 18-hulls golfbanen er designet av den anerkjente banearkitekten Robert von Hagge, og tilbyr spektakulær utsikt over Atlanterhavet og de omkringliggende fjellene. Golfbanen er kjent for sine utfordrende hull og velstelte greener.

Maspalomas Golf ligger nær de berømte sanddynene i Maspalomas, og tilbyr en unik opplevelse med sine brede fairwayer og flatt terreng. Denne 18-hulls golfbanen er ideell for golfere på alle nivåer og har fasiliteter som en driving range, putting green og en golfskole.

Meloneras Golf by Lopesan er en annen utmerket golfbane som ligger langs sørkysten av Gran Canaria. Denne 18-hulls golfbanen tilbyr fantastisk havutsikt og er kjent for sine utfordrende hull og utmerkede fasiliteter, inkludert en driving range og en golfskole.

Salobre Golf Resort tilbyr to 18-hulls golfbaner, kjent som The Old Course og The New Course. Begge golfbanene er designet for å utfordre golfere på alle nivåer og byr på vakkert landskap med utsikt over fjellene og havet. Golfresortet har også luksuriøse fasiliteter som spa, restauranter og golfskole.

Gran Canaria er hjemmet til Spanias eldste golfklubb, Real Club de Golf de Las Palmas, som ble innviet i 1891. 18-hulls golfbanen ligger på kanten av en eldgammel vulkan, og viser Gran Canarias vulkanske opprinnelse, og tilbyr vakkert hav utsikt over spektakulære, dype raviner.

Andre aktiviteter på Gran Canaria

Når du ikke spiller golf, er det mange andre aktiviteter å nyte på Gran Canaria. Øya er kjent for sine vakre strender hvor du kan slappe av og nyte solen. Playa de Maspalomas og Playa del Inglés er to av de mest populære strendene, som tilbyr alt fra vannsport til avslappende strandbarer.

For de som elsker naturen, er en fottur i Nublo Rural Park et must. Her kan du oppleve øyas unike landskap, inkludert den ikoniske Roque Nublo, en stor vulkansk fjellformasjon. I tillegg kan du besøke Palmitos Park, en dyrehage og botanisk hage som er hjemsted for et bredt utvalg av dyrearter og eksotiske planter.

Gran Canaria byr også på kulturelle opplevelser. Besøk Columbus House i Las Palmas for å lære mer om øyas historie og dens forbindelse til Christopher Columbus. Øyas hovedstad, Las Palmas, er også kjent for sin sjarmerende gamleby, Vegueta, hvor du kan utforske trange gater, historiske bygninger og koselige kafeer.

Få tilbud på din golfreise til Gran Canaria