SO/ Sotogrande - Når kun det bedste er godt nok

Besøg det luksuriøse golfresort SO/ Sotogrande på Costa del Sol i Sydspanien og få en uforglemmelig oplevelse

Forestil dig en golfrejse, hvor hver eneste detalje er gennemtænkt for at give dig den ultimative oplevelse. SO/ Sotogrande på Costa del Sol er mere end bare et golfresort – det er en destination, der hæver barren for luksus og golfoplevelser. For skandinaviske golfspillere, der drømmer om sol, komfort og golfbaner i verdensklasse, er dette stedet, hvor drømme bliver til virkelighed.

Når du ankommer til SO/ Sotogrande, træder du ind i en verden af elegance og afslapning. Resortets golfbane, kendt for sit spektakulære design og betagende udsigter over Middelhavet, tilbyder en unik spilleoplevelse. Der er også mulighed for at udforske omkringliggende golfbaner, designet af nogle af golfverdenens mest anerkendte navne. Uanset dit niveau vil du finde både udfordring og fornøjelse på hver green.

Efter en dag på golfbanen kan du trække dig tilbage til dit stilfulde værelse eller suite, hvor moderne boheme møder traditionel andalusisk charme. Komfort og elegance er i højsædet, og den afslappende atmosfære gør det nemt at lade op til næste dags eventyr. Golfresortets wellness-faciliteter er intet mindre end imponerende, med alt fra et indendørs-udendørs fitnesscenter til yoga- og pilatesundervisning, sauna og hamam. Her kan du forkæle dig selv og finde indre ro.

Men det er ikke kun golf og afslapning, der gør SO/ Sotogrande til noget særligt. Golfresortets restauranter byder på kulinariske oplevelser, hvor Andalusiens smage udfolder sig i retter, der kombinerer lokale ingredienser med innovative teknikker. Uanset om du foretrækker et afslappet måltid eller en gourmetmiddag, vil dine smagsløg blive forkælet.

SO/ Sotogrande tilbyder også et væld af aktiviteter, der supplerer golfoplevelsen. Fra vandsport og bådture til tennis, vandreture, cykling og ridning – her er noget for enhver. Og med golfresortets perfekte beliggenhed ved Middelhavet kan du nyde et mildt klima, der gør det muligt at spille golf året rundt, en perfekt pause fra de kolde skandinaviske vintre.

Med kun en times kørsel fra Málaga lufthavn er SO/ Sotogrande let tilgængeligt for skandinaviske rejsende. Planlæg din næste golfrejse til SO/ Sotogrande og oplev, hvorfor dette golfresort er blevet en favorit blandt golfentusiaster fra hele verden. Her forenes passionen for golf med en uforglemmelig ferie i en luksuriøs og autentisk andalusisk ramme.

Anmeldelse af Jess Krelskov, direktør, NordicGolfers.com

Jess Krelskov, direktør for Nordicgolfers, har besøgt golfresortet SO/ Sotogrande og kunne ikke være mere begejstret. Han beskriver det som et af de mest imponerende golfresorts, han har oplevet i Europa. Fra de stilfulde værelser til de lækre restauranter og de skønne pool områder. Golfbanen var en særlig oplevelse med sine fejlfri greens og velplejede fairways. Uanset om du overvejer et kort ophold eller en længere ferie, er SO/ Sotogrande et sted, Jess varmt anbefaler.

Book dit golfophold på SO/ Sotogrande