Tornøes Hotel - Golfophold med udsigt

NordicGolfers.com ambassadør Lis Locht har besøgt det skønne Tornøes Hotel i Kerteminde

I starten af september overnattede min mand og jeg på Tornøes Hotel. Det var en fantastisk oplevelse, hvor vi blev modtaget af et meget venligt personale, og fik tildelt et værelse med flot udsigt.

Tornøes Hotel ligger midt i Kerteminde med en flot udsigt til lystbådehavnen og en af Danmarks få aktive fiskekutterhavne.

Vi fik en gennemgang og rundvisning af Ulrich Birkerod Frandsen, som også fortalte om fremtidsplanerne for hotellet. Lige efter vi var der, blev der påbegyndt udvidelse af værelsesfløjen, der skal bygges ovenpå den eksisterende fløj, hvilket utvivlsomt vil give en fantastisk udsigt. Ulrich viste os rundt i de forskellige værelseskategorier. Alt fremstod rent og pænt. Alle værelserne er meget smagfuldt renoveret, med samme stil på inventaret hele vejen rundt, men med forskellige farvevalg i de forskellige fløje. Badeværelserne er holdt i en dejlig lys tidløs stil. Så i dag står hotellet smukt og velholdt, og alle renoveringer og forbedringer er lavet med respekt for hotellets charmerende stil. Der er mange hyggelige lokaler på hotellet. Man kan også sidde udenfor hotellet i deres store gårdhave. Her kan man nyde en drink eller en god middag med udsigt til havnen.

Vi nød en lækker middag i den hyggelig restaurant, kaffen og cognac tog vi med på værelset. Dagen efter nød vi en dejlig morgenbuffet.

Tornøes Hotel er medlem af Small Danish Hotels, og byder på mange forskellige ophold. Hotellet har samarbejde med NordicGolfers.com, så tøv ikke med at booke et ophold – det kan helt klart anbefales. Hotellet ligger for øvrigt kun 2,5 km fra det flotte golfanlæg Great Northern.

Læs mere om Tornøes Hotel