Tegelberga Golfklubb vinder Players’ Choice Award 2023

Tegelberga Golfklubb er kåret som Sveriges bedste Golfamore-bane i 2023

I den prestigefyldte verden af golf er anerkendelse fra spillerne den ultimative hæder. Tegelberga Golfklubb har netop modtaget en sådan ære ved at vinde Players’ Choice Award 2023, en pris der cementerer klubbens status som den mest populære blandt Golfamore-banerne i Sverige.

Hvert år spilles hundredtusindvis af golfrunder på mere end 1300 Golfamore-tilknyttede golfbaner i Europa. Spillere, der benytter Golfamore-kortet, inviteres til at evaluere deres oplevelser, hvilket danner grundlaget for Golfamore Awards. Denne prisuddeling hylder årligt de golfklubber, der har skilt sig ud i det forgangne år.

I 2023 skinnede Tegelberga Golfklubb stærkest af alle, idet de opnåede de højeste bedømmelser på tværs af alle kategorier. Dette inkluderer både klubbens faciliteter og den måde, hvorpå medlemmer og gæster bliver modtaget. Det er ikke kun et bevis på klubbens fremragende forhold, men også på den varme og imødekommende atmosfære, som Tegelberga Golfklubb er kendt for.

Ved at vinde Players’ Choice Award har Tegelberga Golfklubb også sikret sig den mest prestigefyldte titel under Golfamore Awards 2023. I forbindelse med prisceremonien blev klubben interviewet for at finde ud af hemmeligheden bag deres succes. Svaret peger på en kombination af førsteklasses faciliteter, en vedvarende stræben efter forbedring og en dyb forståelse for, hvad golfspillere værdsætter.

Tegelberga Golfklubbs sejr er et vidnesbyrd om deres engagement i at tilbyde en exceptionel golfoplevelse. Det er en golfklub, der ikke blot fokuserer på sportens tekniske aspekter, men også på at skabe et fællesskab, hvor hver spiller, uanset niveau, kan føle sig hjemme.

Denne anerkendelse fra Golfamore er ikke kun en ære for Tegelberga Golfklubb, men også en invitation til golfspillere over hele Sverige og Europa til at opleve, hvad der gør Tegelberga til noget særligt. Med Players’ Choice Award 2023 i hånden ser Tegelberga Golfklubb frem til endnu et år, hvor de kan byde spillere velkommen til deres prisvindende golfbane.

Læs mere om Tegelberga Golfklubb