Golf & gourmet på Dannegården

Få en oplevelse, der forener golf og gourmet på en måde, der appellerer til både krop og sjæl

Dannegården Hotell i Trelleborg er en sand perle for dig, der søger en golf- og gourmetoplevelse i Skåne. Dette boutiquehotel, beliggende kun en kort køretur fra havet og omgivet af idylliske golfbaner, tilbyder en unik kombination af sport og kulinariske nydelser.

Med sin nærhed til ikke mindre end 12 forskellige golfbaner, herunder Tegelberga Golfklubb og Bokskogens Golfklubb, er Dannegården det ideelle udgangspunkt for golfentusiaster. Efter en dag på de grønne fairways kan du vende tilbage til hotellets komfort og nyde en afslappende aften med udsøgt mad og vin.

Hotellets restaurant, Strandgatan 32, drives af den italienske køkkenchef Federico, som med stor kærlighed og passion tilbereder retter, der spænder fra italienske klassikere til svensk husmandskost med en international drejning. Gæsterne kan forvente en menu, der er nøje sammensat for at komplementere de lokale og sæsonbetonede ingredienser, hvilket sikrer en autentisk smagsoplevelse.

Ikke nok med at Dannegården tilbyder gourmetmad, hotellet har også en frodig have med cocktailbar og jacuzzi, hvor du kan slappe af og nyde et glas vin fra hotellets omhyggeligt udvalgte vinkælder. For dig, der søger velvære efter en dag på golfbanen, tilbyder hotellet også en sauna og muligheden for at leje badekåber og tøfler.

Dannegården er mere end blot et hotel; det er en oplevelse, der forener golf og gourmet på en måde, der appellerer til både krop og sjæl. Det er det perfekte sted for dig, der ønsker at fordybe sig i spillet og samtidig nyde livets finere ting. Med sin familievenlige atmosfære og personlige service er Dannegården Hotell et sted, hvor minder skabes og deles.

Book et ophold på Dannegården Hotell Trelleborg